Думите на Путин идват непосредствено след знаковата му реч дни

...
Думите на Путин идват непосредствено след знаковата му реч дни
Коментари Харесай

Западът имал една цел - да раздели Русия и да я контролира, смята Путин

Думите на Путин идват директно след знаковата му тирада дни преди годишнината от нашествието на Русия в Украйна. Речта на Путин продължи близо 2 часа, в които съветският общественик упрекна Запада за войната. 

 

Дори не знам дали такава етническа група като съветския народ ще може да оцелее във формата, в която съществува през днешния ден “, сподели Путин. 

 

Той сподели, че проектите на Запада са били сложени на хартия, само че не посочи къде.

Съединените американски щати отхвърлиха да имат планове да да унищожат Русия, до момента в който президентът Джо Байдън предизвести, че спор сред Русия и НАТО може да провокира Трета международна война.

Според Путин обаче военната помощ на Съединени американски щати и Европа за Украйна на стойност десетки милиарди долари демонстрира, че в този момент Русия се изправя против самата НАТО.

Това не е първият път, в който Владимир Путин дефинира събитията в Украйна като " екзистенциална война сред Изтока и Запада ". Този разказ обаче му разреши да въвлече съветския народ в доста по-дълбок спор, като в същото време му разрешава доста по-голяма независимост в типовете оръжия, които би могъл да употребява един ден.

Официалната нуклеарна теория на Русия разрешава потреблението на нуклеарни оръжия, в случай че те - или други типове оръжия за всеобщо заличаване - се употребяват против нея, или в случай че се употребяват стандартни оръжия, които заплашват " самото битие на страната ".

Путин алармира, че е подготвен да унищожи архитектурата на контрола върху нуклеарните оръжия - в това число мораториума на огромните сили върху нуклеарните опити - в случай че Западът не отстъпи в Украйна.

Пълната версия на изявлението с Путин ще бъде излъчена довечера по телевизия “Россия 1 ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР