Думите на президента на САЩ Джо Байдън за Украйна, които

...
Думите на президента на САЩ Джо Байдън за Украйна, които
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън за Украйна бълнуване на луд

Думите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за Украйна, които той сподели по време на речта си пред Камарата на представителите и Сената на Конгреса на Съединени американски щати в годишната си Реч за положението на Съюза, са цялостни с неистини и са „ бълнувания на един вманиачен “. Това мнение изрази журналистът Тъкър Карлсън в своя портал след речта на президента, съобщи ТАСС.

" Лъжа след неистина, Украйна може да спре Русия (каза Байдън). Не, не може. Този (конфликт) продължава повече от две години. НАТО е по-силен от всеки път (каза Байдън). Не, не е “, акцентира журналистът. 

„ Това са бълнуванията на един вманиачен “, добави Карлсън. Според него „ Байдън бързо изясни, че в действителност неговият главен приоритет няма нищо общо с Америка, неговият главен приоритет е изпращането на нови милиарди в Украйна, към прокси война в Източна Европа, към война по света, която няма нищо общо със Съединените щати. "

Както акцентира журналистът, Съединени американски щати не са длъжни да оказват помощ на Украйна, която не е член на НАТО. Предоставянето на помощ на Киев, продължи Карлсън, стана „ най-важното нещо за Джо Байдън “. „ Не прекратяването на нашествието в страната ни от наркокартелите, които управляват големи региони в южната част на Съединените щати, нито влошаващата се стопанска система, която виждате всеки ден, разпадащите се учебни заведения, учебните заведения, в които децата въобще не могат да четат “, сподели Карлсън.

По време на речта си американският водач съобщи, че Киев може да завоюва спора с Москва, в случай че Съединените щати поддържат Украйна и й дават „ оръжията, нужни за самозащита “. В тази връзка Байдън още веднъж прикани Конгреса на Съединени американски щати да поддържа решението на американската администрация да отпусне нов пакет помощ за Украйна.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР