Думите на премиера Бойко Борисов за това доц. Атанас Мангъров

...
Думите на премиера Бойко Борисов за това доц. Атанас Мангъров
Коментари Харесай

Мангъров срещу Борисов: Това, че ще се ваксинирам беше шега и недоразумение

Думите на премиера Бойко Борисов за това доцент Атанас Мангъров да се имунизира обществено против ковид са били смешка и неразбирателство. Така ги дефинира самият Мангъров е ефира на 7/8 ТВ.

„ Ще видите, че ще достигнем % на мечтаните имунизирани, в този момент, когато виждат знаковите ни доктори, тези, които имат вяра в науката и медицината. Даже с Мангъров приказвах - и той ще се имунизира. И него го ваксинирайте обществено, тъй като ми сподели, че е 100% за имунизирането ”, това прикани Борисов преди дни.

" Оказа се, че аз съм изкарал вируса без да го усетя, като то протича по този метод при повече от 80% от случаите. Аз влизам всеки ден в 30 стаи, в които има заболели от ковид, които всички отделят този вирус, аз в действителност се реимунизирам всеки ден. Моята имунна система е толкоз мощно напрегната, все едно, че аз всеки ден вървя и се бода. Аз това върша от 30 години насам и може би по тази причина съм го изкарал, без да го усетя ", добави Мангъров.

По думите му новият вариант не може да се откри, тъй като с PCR тестванията, които се вършат всекидневно той не може да се разграничи. Трябва да се направи генно секвиране, което в нашата страна може да се направи или в Българска академия на науките, или в НЦЗПБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР