Думите на премиера Борисов, че няма да остави никой гладен,

...
Думите на премиера Борисов, че няма да остави никой гладен,
Коментари Харесай

Десният Господин Тонев за думи на Борисов: Прилича ми на полк. Курц от ”Апокалипсис сега”

Думите на премиера Борисов, че няма да остави никой гладен, че с митингите се е целял пуч и т.н ръководителят на Българската демократична общественост Господин Тонев оприличи на думи и държание на полковник Курц от кино лентата на Копола ”Апокалипсис в този момент ” по новелата ”Сърцето на мрака ”.
Става дума за безнравственост на съвестта, сподели още той в " Честно казано с Люба Кулезич " по

Това няма нищо общо с дясното и десницата, добави той. Десницата би трябвало да дава на хората късмет. На предишното би трябвало да се гледа като заряд от полезности, с цел да се построи бъдещето. Европа има два корена - християнство и просвещение, уточни Тонев.

Само отворена десница може да се пребори с олигархично-мафиотския модел в България, безапелационен е той.

Протестите породиха въз основата на чувството за непоносимостта към корупцията. Другото бе всекидневна демонстрация без заостреност. Не е казусът в отхвърли от антикомунистическа реторика. Паметта за предишното, дружно с неговото осмисляне е едно от отговорностите на отворената десница, е менението на Тонев.

Шансът на отворената десница е в някаква форма на осмисляне на нещата. Не може да се смени индивида горе и всичко се оправя. Единият запас са българите в чужбина. Друга група е тази на младежите. Те би трябвало да се преборят и вземат участие в едно свястно изпитание, безапелационен е Тонев.

Според него една отворена десница,, християндемократическа, би трябвало да заеме мястото си в центъра и измести ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР