Думите на Ахмед Доган стигат до сърцата и умувете на

...
Думите на Ахмед Доган стигат до сърцата и умувете на
Коментари Харесай

Петър Чобанов: Думите на Ахмед Доган стигат до сърцата и умовете на хората

Думите на Ахмед Доган стигат до сърцата и умувете на хората. Изказването на почетният ръководител във връзка номинацията му за народен представител е израз на почитание към актива на Движение за права и свободи. Това разяснява доцент Петър Чобанов, някогашен министър на финансите.

" Неговите думи и цитати се чакат с интерес освен от хората в Движение за права и свободи. Неговите думи са заредени с визионерство ", означи той пред бТВ.

Чобанов уточни, че към този момент 9 години Доган не е в дейната политиката. Не се чака и да взе участие в парламентарната конкуренция.

Говорейки в трето лице за себе си, почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган написа през вчерашния ден намерено послание към структурите на партията. В него той благодари за номинациите.

" От позиция на Съдбата, няма потребност „ А. Доган “ да се връща в политиката. Най-значимото ми създание в живота е „ Движението за права и свободи “, което Ви принадлежи във времето. Ако желаете да ме зарадвате покажете на света какво съставлява Движение за права и свободи на идните парламентарни избори ", безапелационен е Доган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР