Думите, които изричаме ежедневно, имат невероятна сила. Положителните слова привличат

...
Думите, които изричаме ежедневно, имат невероятна сила. Положителните слова привличат
Коментари Харесай

Думите, които ежедневно изричаме и ни пречат да сме щастливи

Думите, които изричаме всекидневно, имат невероятна мощ. Положителните слова притеглят обич, шанс и разцвет, до момента в който отрицателните ни пречат да живеем щастливо.

Ето кои са думите, които е по-добре да изключим от речника си,  с цел да сме щастливи.

1. " Не " и " Няма "
7 остарели български думи, чието значение ще ви ШОКИРА
Българският език е в действителност живописен. За страдание обаче младото потомство или най-малко по-голямата част от него не е стартирано с тези ст...

Когато не сме съгласни с някого или просто не желаеме да създадем нещо, ние постоянно споделяме „ не “. Освен това доста хора използват фразата „ Няма/м пари “, „ Няма благополучие “. Никога не казвайте това! Думите " Не " и " Няма " притеглят отрицателна сила.

Ако е допустимо, най-добре е да избягвате негативните изявления и изразите с частицата " не ". Формулирайте изреченията си по малко по-различен метод, с цел да избегнете тази негативна дума.

2. " Лошо "

Думата „ неприятно ” е доста мощен магнит за неуспехи, заболявания, злословия и спорове. По-д0бре е изцяло да я премахнете от речника си.

3. " По дяволите "
7 думи, с които потвърдено ще привлечете КЪСМЕТА
Колкото и необичайно да звучи, не е по никакъв начин мъчно човек да се допре до насладата в живота си. Трябва да знае какви думи да изрича и шанс...

С сходни изречения хората си навличат неприятности, а също по този начин приканват тъмни сили в живота си. Това са доста неприятни думи както от енергийна, по този начин и от религиозна позиция. Дори проклятията не са толкоз рискови, колкото е този израз.

4. " Смърт "

Едва ли в тази ситуация има потребност от разяснение за какво тази дума не е добре да се използва. Не би трябвало да се произнася, изключително в случай че някой е болен в фамилията. Думите " болест " и " заболяване " също имат отрицателен енергиен заряд. Не ги изричайте!

5. " Мразя "

Омразата е най-силното възприятие, от което всеки човек би трябвало да се отърве. В никакъв случай не произнасяйте тази дума, без значение от подтекста, в който я употребявате. Не я изричайте даже и по време на спор. Тя буквало изсмуква цялата ни позитивна сила.
Тялото ни чува, по тази причина би трябвало да внимаваме какво приказваме
Замисляме ли се преди да приказваме? Винаги ли се стараем да изричаме стойностни неща, или от време на време просто желаеме да разчупим тишината с н...

6. „ Проклятие “

Много хора употребяват тази дума като сурогат на ругатните, само че тя е доста по-опасна, в сравнение с си мислите. Ако постоянно произнасяте тази дума, вашето биополе доста ще отслабне. Това ще докара до вреди и до загуба на вярата във вас самите.

7. „ Уморен съм “

Не казвайте „ Уморен съм “, тъй като в тази ситуация работят не толкоз законите на биоенергията, колкото тези на логиката на психиката. Когато човек си каже: „ Уморен съм “, това автоматизирано ускорява чувството на отмалялост. По-добре е да заместите този израз с фразата „ Аз съм изпълнен със мощ “, „ Имам много  сила “.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР