Думите, които хората използват всеки ден, определят дали ще се

...
Думите, които хората използват всеки ден, определят дали ще се
Коментари Харесай

5 думи, които вещаят ПРОВАЛ!

Думите, които хората употребяват всеки ден, дефинират дали ще се стигне до неуспех или триумф. Има пет думи, които постоянно участват в речта на губещите доста повече, в сравнение с в тази на спечелилите. Ето кои са те, съгласно Джофри Джеймс от Inc.com:

1. Късмет

Въпреки че е правилно, че непредвидените събития могат да повлияят на резултатите, това не е шанс и няма нищо общо с него. Вярвайки в шанса фокусирате мислите си единствено върху един утопичен тип на обстановката, който никой не може да промени.

2. Враг

Нямате врагове. Имате съперници. Понякога, с цел да можете да спечелите, би трябвало преди този момент да загубите (и обратно). Дори и по този начин да е, нямате врагове в бизнеса. Враговете са съперници по време на война, когато хората се избиват един различен. Бизнесът се прави, с цел да вървят нещата по-добре, не с цел да се убиват хора. В момента, в който демонизирате съперниците, наричайки ги врагове, ограничаваме бизнеса си. Конкурентите през днешния ден постоянно са бъдещите ни сътрудници.

3. Отказвам

Не би ли било хубаво, в случай че хората постоянно споделяха "да " на вашите хрумвания? Е, от време на време те не желаят вашите хрумвания. Има случаи, в които това се трансформира в патология. Вместо да употребявате дума като "отказват ми ", която автоматизирано ви прави нещастни, се концентрирайте върху смяна на своя метод.

4. Мразя

"Настръхвам всякога, когато чуя някой да употребява тази дума в инцидентен диалог ", споделя Джофри Джеймс. На работното място постоянно това е елементарна дума от речта като: "Аз ненавиждам шефа ми " или "Мразя моята работа ". Омразата е болна дума и основава болест в тялото. Всеки път, когато употребявате тази дума, може би по малко се разболявате.

5. Но

"Сигурен съм, че знаете някой, който не може да каже нищо за каквото и да е, без да приключи изречението с тази дума ", споделя Джеймс. Това постоянно звучи като "Хей, това е страхотна концепция, само че... " или "Съгласен съм, че ние би трябвало да предприемем дейности, само че... " Тези изречения са обезкуражаващи и убиват придвижването на нещата в работата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР