Думите дойдоха от ген. Атанас Атанасов, който допълни:“Всичко тръгва от

...
Думите дойдоха от ген. Атанас Атанасов, който допълни:“Всичко тръгва от
Коментари Харесай

ПП-ДБ с позиция: ГЕРБ губят изборите! Не се поддавайте на новата ...

Думите пристигнаха от ген. Атанас Атанасов, който добави:

“Всичко потегля от някаква митична информация на ДАНС, която на всичко от горната страна е подписана от зам.-председателя на ДАНС. В по-спокойна конюнктура след изборите ще би трябвало през парламентарния надзор да изясним какво съдържа тази информация ”.

Обвиненията на Има Такъв Народ бяха, че снимането на машините било разказано в отчет на ДАНС, прегледан на председателски съвет в Народното събрание през днешния ден.

“Най-добре е ДАНС да не се занимават с избори. Изборите по закон се провеждат от ЦИК ”, сподели още Атанасов.

 

“Нека ЦИК да взема решение да има или не машинно гласоподаване, това е тяхно пълномощие. Ние не се тормозим. Искаме да призовем българските жители - не се поддавайте на тази нова Костинбродска спекулация, а излезте и гласувайте, тъй като единствено високата изборна интензивност ще дефинира вашите представители в локалната власт ”, безапелационен бе той. 

Кирил Петков: Ние знаем, че те губят изборите в София, сега те се чудят какво да измислят

“Очаквах изборни циркове през днешния ден, само че това надмина безусловно всичките ми упования ”, сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

“Ние знаем, че те губят изборите в София. Даже знаем, че ГЕРБ може да са трета политическа мощ. В момента те се чудят какво да измислят, по тази причина през целия ден не се връзваме на всичките им номера ”, уточни още Петков. 

“Робството стопира, когато всички надигнем глава и кажем: стига толкоз! Въобще не ни е боязън да излезем на напълно книжен избор. Това, което е значимо, е всички да излезем да гласуваме ”, счита Петков. 

 

Очаквайте детайлности!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР