Думата панаир не е точна. Някои хора от БСП имат

...
Думата панаир не е точна. Някои хора от БСП имат
Коментари Харесай

Антон Тодоров разкри истината за ареста на баща му и заяви: Зад тази атака стои един съветник на Плевнелиев от предаване на Михнева

Думата панаир не е точна. Някои хора от Българска социалистическа партия имат гюронджийско държание е ясно за феновете. Това съобщи в " Събуди се " депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров по тематиката за какво се карат съпротива и ръководещи. " Всяко нещо, което споделя, го потвърждавам. В създаването " Буда " да вземем за пример няма нищо. Когато има нереципрочно отношение, то се демонстрира в това, което излъчваме като сигнал. Казах от парламентарна зала, че се желае изследване на лицето Славчо Велков, което потвърждавам с формален документ ", само че бе пресечен от водещата.

" Искате ли да не ме прекъсвате, с цел да мога да довърша най-малко едно изречение?! ", запита подразнен депутатът от ГЕРБ.

" В Народното събрание споделих нещо, което потвърждавам с документ. Искам Велков да потвърди това, което твърди за мен. Какво да изяснявам за татко ми, след битов скандал преди години прострелва човек излежава го и толкоз. Имам доста добра памет и това за първи път беше извадено от един консултант на Росен Плевнелиев в предаване на Маргарита Михнева. Въпросното лице господин Стоименов е от военното разузнаване. Атаките против мен идват тъкмо от там. Изправям се пред милиони и споделям " Да, това е направено от татко ми ". Няма да скрия нищо и нямам проблем да кажа какво е било и по какъв начин е било ", сподели Тодоров.

На няколко пъти Тодоров загатна името на Таско Ерменков, само че реши да го назовава Ташко, като го укори за нападателния език, който има. " Аз по този начин ли приказвам, сравнете ни двамата. Той използва обидни изрази и моите депутати приготвят искови молби. Този, който ме наскърбява, ще бъде глобяван ", сподели той.

" Знам доста за Миролюба Бенатова, в случай че си отворя устата... Тя не може да дава оценка, считам го за светотатство. Вижте на видеото от кино лентата й по какъв начин се подхилкват ", поде Тодоров по отношение на последния филм на журналистката за " Белене ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР