Думата на деня днес е гавра. Това е гавра с

...
Думата на деня днес е гавра. Това е гавра с
Коментари Харесай

Шефът на НКП на Левски: Днес станахме свидетели на гавра

Думата на деня през днешния ден е подигравка. Това е подигравка с хората, които отделиха от залъка си, с цел да отделят пари за клуба. Това е подигравка с най-голямата емблема на българския футбол и спорт. Изход в тази обстановка не знам дали има. Като чувам юристите, ситуацията е доста тежко и има сериозен проблем.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на Националния клуб на последователите на "Левски " Степан Хиндлиян, който разяснява горещата тематика на деня с джиросването на акциите на футболния клуб от страна на Васил Божков на министър-председателя Бойко Борисов. "За нас последователите изходът е акциите да отидат в клуба и да се организира общо заседание, на което тези акции не вземат участие и останалите акционери да изберат управителни органи, които да търсят рекламодатели. Трябва да се потърси необятен консенсус и да тръгнем по нов път.

Цирк пред Министерски съвет поради Левски и Божков! Борисов не взе акциите на клуба от куриера Диков

Всичко друго значи, че "Левски " ще продължи да бъде пленник на олигархичните игри. Денят е извънредно тежък и противен за всички, които обичат Левски. Трябва да откъснем клуба от всички зависимости, в които бе подложен. Не може да ни се споделя излизай на улицата, пиши писмо до премиера и тн. Не знам дали министър председателят е притежател на Левски. Те и юристите спорят по този въпрос ", добави той.

Диков върна акциите на Левски. Той призна, че Божков много гадно е играл

"Пред нас не седи разновидността тире. Не мисля, че появилите се информации през днешния ден за рекламодатели са съществени, с цел да ги разясня. Отново последователите би трябвало да покажем, че сме мъже. Трябва да покажем кои сме и какво можем. Знам, че на всички е мъчно в този миг, само че би трябвало да се възобновят дарителските акции. Те не се са спирали, само че замряха поради карантината. Търсим разновидности за образуване на някакво събити за 106-тата годишнина на клуба, с цел да се наберат средства. В този клуб не би трябвало да има парашутисти и би трябвало да се ръководи професионално. Трябва да се потърсят и повече средства от телевизионните права. Всички последователи желаеме самостоятелен и свободен "Левски ", безапелационен бе Степан Хиндлиян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР