Духовният лидер на Тибет Далай Лама обяви, че президентът на

...
Духовният лидер на Тибет Далай Лама обяви, че президентът на
Коментари Харесай

Далай Лама констатира: Доналд Тръмп няма морал

Духовният водач на Тибет Далай Лама разгласи, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп няма морал и че е отворен идващият нравствен водач на тибетските будисти да бъде жена , само че единствено в случай че е " привлекателна ".

В изявление за Би Би Си Далай Лама сподели още, че макар че е последовател на Европейски Съюз и счита, че за Англия ще бъде по-добре да остане част от него, той не желал да види Европа да стане " мюсюлманска " и " африканска ".

Запитан за американския президент, за който тибетският нравствен лидер преди се е изказвал неласкаво, той отговори: " Емоциите му също са малко " и направи жест, размахвайки пръста си покрай храма си. " Един ден той споделя нещо, различен ден споделя нещо друго. Но считам, че има липса на честен принцип . Когато стана президент, той се изрече Америка преди всичко. Това е неправилно. Америка, те би трябвало да поемат световната отговорност . "

Далай Лама е бил запитан за Европейския съюз и Брекзит, за който той сподели, че е обожател: " Аз съм външен човек, само че считам, че е по-добре да останете в Европейския съюз . "

Интервюиращият показал, че агитиращите Англия да излезе от Европейски Съюз са употребявали един от цитатите на Далай Лама за миграцията в Европа като част от акцията си. " Целта би трябвало да бъде завръщането на мигрантите и подкрепяне възобновяване на техните страни. Трябва да бъдеш удобен. Невъзможно е всеки да пристигна ", беше споделил той.

Далай Лама е удостоверил позицията си, изтъквайки, че макар че европейските страни би трябвало да одобряват бежанци и да ги образоват и образоват, задачата би трябвало да бъде завръщането в родните им страни .

Запитан дали на бежанците би трябвало да бъде разрешено да останат в Европа, в случай че те желаят, той сподели, че единствено стеснен брой би трябвало да могат да останат . " Но цяла Европа в последна сметка да се трансформира в мюсюлманска страна? Невъзможно. Или африканска страна, също е невероятно ", съобщи той, смеейки се, като добави: " Запазете Европа за европейците . "

Далай Лама също по този начин е бил запитан за мненията, които е направил през 2015 година, че в случай че жена Далай Лама го замести, тя би трябвало да бъде " доста привлекателна, другояче няма да е от огромна изгода ".

Той се засмял, когато бил запитан дали схваща за какво отговорът е обидил дамите, изтъквайки: " Ако жена Далай лама пристигна, тя би трябвало да бъде по-привлекателна. Ако жена Далай Лама ", преди да направи недоволна мимика, " считам, че хората биха предпочели да не я виждат, това лице. "

Далай Лама също по този начин сподели, че не е изоставил вярата да се върне в Тибет, откъдето е заточеник от 1959 година и че е бил в контакт с висши пенсионирани китайски публични лица. Той сподели, че счита, че китайците променяли отношението си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР