Дуейн "Скалата" Джонсън - професионалният кечист, преквалифицирал се в успешен

...
Дуейн "Скалата" Джонсън - професионалният кечист, преквалифицирал се в успешен
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън получи звезда на холивудската Алея на славата

Дуейн "Скалата " Джонсън - професионалният кечист, преквалифицирал се в сполучлив артист, получи звезда на холивудската Алея на славата, предадоха международните осведомителни организации.

Звездата на 45-годишния Джонсън е 2624-ата на фамозната алея в Холивуд и се намира наоколо до тези на основния изпълнителен шеф на Световната федерация по кеч Винс Макмеън и жабока Кърмит.



На церемонията участваха многочислени фенове на артиста, другари, сътрудници и членове на фамилията му, измежду които майка му, брат му и дългогодишната му партньорка Лорън Хашиян. Преди броени дни беше оповестено, че двойката чака второ дете, което за артиста ще бъде трето.



Дуейн "Скалата " Джонсън не пропусна да благодари на всички, помогнали му да построи сполучлива кариера.



"Успехът не идва самичък, а се дължи на работа в екип. Дължа признателност на всички хора, както и на фамилията ми, че ми помогнаха да съумея. Без тях нямаше да съм никой ", показа на церемонията артистът, чиято кариера в киното стартира преди 18 години. Понастоящем Джонсън, прочут с функциите си в "Мумията се завръща ", "Кралят на скорпионите ", "Сан Андреас " и филми от поредицата "Бързи и гневни ", е измежду най-високоплатените артисти в Холивуд.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР