Дуейн Джонсън за усилията за възстановяване на Мауи: „решаването е нашата ДНК“

...
Дуейн Скалата“ Джонсън има насърчително послание към хората, живеещи и
Коментари Харесай

Дуейн „Скалата“ Джонсън има насърчително послание към хората, живеещи и работещи в засегнатия от горски пожари Мауи.

Актьорът, който прекара част от детството си на Хавайските острови, отиде в Instagram в неделя, за да се обърне към пожарите, които убиха най-малко 96 души, и да помогне на своите последователи да насочат своите последователи към Hawaiʻi Community Foundation, за да дарят за усилията за подпомагане.

„Знам, че досега всички вие по света сте видели пълното разрушение и опустошение, което удари нашите Хавайски острови – нашия остров Мауи“, каза той във видео съобщение. „И аз съм напълно съкрушен от това и знам, че всички вие също сте.“

Джонсън продължи да разпознава първите реагиращи, здравните екипи и „местните герои“.

„Всички наши местни семейства, нашата охана, нашата айга, остават силни през това опустошително време. Устойчивостта е нашата ДНК. Нашите предци са в нашата кръв. Това сме ние. Това е, което правим. Обичам те. Бъдете силни", написа той в надпис.

В момента Джонсън работи с организации на място, за да се опита да помогне възможно най-бързо, каза той.

„Благодаря ви, момчета по целия свят, за цялата ви любов и подкрепа, вашата светлина, вашите молитви“, добави Джонсън. „Благодаря ви, че ги изпратихте на Хавайските острови, хората на Хаваите.“

Работници в Западен Мауи продължават да преглеждат разрушени домове и любими забележителности, унищожени от най-смъртоносния горски пожар в САЩ от повече от 100 години.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР