Дуейн Джонсън-Скалата умили мрежата, като се превърна в личен Дядо

...
Дуейн Джонсън-Скалата умили мрежата, като се превърна в личен Дядо
Коментари Харесай

Скалата раздава подаръци под шапката на Дядо Коледа

Дуейн Джонсън-Скалата умили мрежата, като се трансформира в персонален Дядо Коледа на семейство в потребност. До това се стигна откакто негов обожател му изпрати известие в Туитър, написа

Фенът помоли любимеца си да показа профила му в ebay, от който продава колекционерските си издания на комикси, с цел да може да купи с парите дарове на двете си деца за празниците. Вместо това обаче някогашният кечист, преквалифицирал се в артист, пое самичък разноските за тях.

Нещо повече, Скалата насочи публична покана към фена си да посети студиата на DC след края на пандемията.

Връзката сред двамата пък реализира оборотното онлайн предаване на Джон Красински Some Good News. Шоуто за положителни вести се излъчи в YouTube при започване на карантината напролет, като даже провежда виртуален бал за зрелостниците, които не съумяха да честват дружно. Сега звездата от „ Офисът “ се завърна пред камерата вкъщи си за коледно издание на формата.

Красински съблюдава традицията си и да „ наема “ холивудски ас вместо метеоролог. Така с репликата „ Изглежда сносно “ в отговор на въпроса „ Как наподобява времето? “ този път се зае Джордж Клуни. Припомняме, че на тази служба към този момент бяха артисти от ранга на Брад Пит и Робърт де Ниро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР