Дуейн Джонсън-Скалата се превърна в един от най-популярните и харесвани

...
Дуейн Джонсън-Скалата се превърна в един от най-популярните и харесвани
Коментари Харесай

Скалата благодари на българска журналистка в Инстаграм

" Дуейн Джонсън-Скалата се трансформира в един от най-популярните и харесвани хора на планетата. Когато стартира в Холивуд, упоритостите му са забележителни, само че огромният му потенциал на работа ги трансформира в действителност ", по този начин стартира публикацията на Полина Маринова в нейния уебсайт The Profile, разказваща историята на артиста, която съумя да притегли вниманието му.
Преди ден звездата от " Джуманджи: Следващо равнище " показа със своите над 209 милиона почитатели в персоналната си Инстаграм страница екранна фотография на материала, която бе съпроводена от благи думи към българката, изразяващи признателността му за труда ѝ.

" От това на 15 година да бъдеш наименуван " огромен сгрешен за*ник " (по време на пердах, приключил с премахване от училище) до това в този момент да те дефинират за " най-харесваният човек на света "... Хей, имам дребен прогрес. Големи благодарности на Полина Маринова за този материал, който бе в действителност приятна изненада. Истината е, че през тези 2 седмици, в които " излежавах времето си " отвън класната стая, чух откъс, който ми оказа помощ да изградя освен живота си, само че и работната си нравственос - " Хубаво е да си важен, само че по-значимото е да си благ ". А и също така всекидневието е надалеч по-лесно, когато не си за*ник ", разкрива Скалата в обявата си.

" Страхотно ", написа Беър Грилс, дружно с още над 17 хиляди души, присъединили се в мненията под поста.

" Напълно справедливо ", включи се Джейми Фокс.

Всичко стартира на 22 декември м.г., когато Маринова споделя в Twitter, че след голям брой молби от страна на читателите на платформата ѝ, тя е решила да приготви етюд за някогашния кечист, трансформирал се в най-високоплатения артист по данни на сп. " Forbes ".

Тогава Джонсън разяснява туита ѝ, отбелязвайки, че чака с неспокойствие да прочете това, което тя ще напише за него.

" Надявам се, че ще редактирате онази част, касаеща странната ми обич към фъстъченото масло ", майтапи се той, визирайки домашните курабии с фъстъчено масло, които, наред с шоколадово мляко, са обичаното му прелъщение, когато реши да изневери на строгия си хранителен решим.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР