Дуейн Джонсън - Скалата отдавна остави зад гърба си кеча,

...
Дуейн Джонсън - Скалата отдавна остави зад гърба си кеча,
Коментари Харесай

За какво обича да харчи милионите си Скалата

Дуейн Джонсън - Скалата от дълго време остави зад тила си кеча, с цел да се трансформира в един от най-високоплатените артисти в Холивуд. По данни на Forbes положението му се равнява на цели 220 млн. $. За какво обича да харчи парите си звездата?

Имоти . Джонсън има няколко имения в Съединени американски щати, измежду които се отличава това в щата Флорида, струващо 2 млн. $. Във всяка от къщите си той разполага и с големи фитнес зали, оборудвани с най-новите и съвременни уреди.

Коли. Макар че има няколко, обичаната му е Pagani Huayra, която била основана особено за него и коства към 1 млн. $.

Подаръци за околните си. Скалата не не помни от кое място е тръгнал и държи да демонстрира на обичаните си хора, че им е признателен за всичко, което са създали за него. Подарил е скъпи джипове на татко си и на чичо си, правил е и десетки скъпи дарове на майка си. Дори на дългогодишната си домашна помощница купил SUV.

Частен аероплан. Един прочут артист не може да пътува по какъв начин да е. Джонсън има личен Gulfstream G650 на стойност близо 60 млн. $.

Костюми. Скалата постоянно е моден на аления килим. За задачата дава немалки суми за дизайнерски костюми.

Продуцентска компания. Тя се назовава Seven Bucks Productions и към този момент сътвори няколко шлагера, измежду които сериалът Ballers и филмът " Спасители на плажа ".

Благотворителност. Джонсън има лична фондация, която оказва помощ на заболели деца. Самият той постоянно посещава деца в лечебни заведения, с цел да ги зарадва и разведри. Дарявал е и огромни суми за спорт, да вземем за пример за колежански тимове по американски футбол.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР