Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, в наши дни е богат,

...
Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, в наши дни е богат,
Коментари Харесай

Скалата се отблагодари по уникален начин на човека, променил живота му

Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, в наши дни е богат, процъфтяващ и прочут. Не единствено това, само че и неотдавна Джонсън бе приет за най-скъпо платения артист на света. Това обаче не постоянно е било по този начин.

В тийнейджърските си години той бил безпаричен скитник. Точно тогава е получил помощ от някогашния си управител по спортна битка - Бруно Лауър. Скалата в никакъв случай не е не запомнил това. Актьорът приготви прелестна изненада за дългогодишния си другар и му купи мечтаната кола на стойност 30 000 $. Той разгласява в Instagram самопризнание за Бруно. Актьорът описа по какъв начин мениджърът го приел в дома си, когато нямало къде да отиде, като акцентира, че точно той му е купил първата кола. Бруно даже не си е представял какво го чака.

" Весела Коледа Бруно. Тъй като ти ми купи първата кола, мисля, че към този момент мога да ти върна услугата, като в този момент аз ти купя нова кола “, пошегува се Скалата. „ Не мога да намеря метод да ти благодаря задоволително за това, което направи, когато бях на 15 години. Имаше цялостното право да ме изхвърлиш, само че въпреки всичко ме одобри. Бруно, този жест означаваше доста за мен, тъй като промени живота ми. Обичам те и съм ти извънредно признателен “, сподели артистът на Бруно, който се разплака, до момента в който сядаше в новата си кола.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР