Дуейн Джонсън не е крил, че обича своите родители и

...
Дуейн Джонсън не е крил, че обича своите родители и
Коментари Харесай

Инцидентът, който майката на Дуейн Джонсън е претърпяла

Дуейн Джонсън не е крил, че обича своите родители и държи извънредно доста на тях, въпреки и през годините да са имали търкания между тях.
 Дуейн Джонсън, Нова година и по какъв начин артистът посрещна празника
Как Дуейн Джонсън посрещна Нова година

Скалата има особена визия за развлечение

Напоследък Скалата даже много постоянно ни прави очевидци на великодушните дарове, които сервира на майка си Ата Джонсън. Но Дуейн Джонсън е претърпял много стряскаща обстановка, обвързвана с майка му.

В профилите си в обществените мрежи артистът разгласява фотография на автомобил, който явно е претърпял злополука. В описанието той разяснява, че колата е на майка му и случаят се е случил късно през нощта.

Джонсън не споделя какво тъкмо е положението на Ата, само че прецизира, че тя ще успее да се възвърне. За да потвърди, че майка му е борбен човек, Дуейн Джонсън напомня, че тя е преборила рак на белите дробове, минала е през тежък брак и е оживяла след опит за самоубийство.

Скалата приключва поста с откровението, че има един останал жив родител и припомня на всички ни да прегърнем родителите си, тъй като не знаем по кое време ще получим позвъняване в три през нощта, което не желаеме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР