Дуетната половинка на Орлин Горанов – Кристина Димитрова, от миналата

...
Дуетната половинка на Орлин Горанов – Кристина Димитрова, от миналата
Коментари Харесай

Кристина Димитрова заживя в Ада! Зъбите й капят, а причината е в сина й

Дуетната половинка на Орлин Горанов – Кристина Димитрова, от предходната есен насам е изгубила 8 изцяло здрави зъба поради пародонтоза.
58-годишната естрададжийка се е видяла в знамение по какъв начин да спре окапването на скъпите си коронки, като даже й се наложило да пътува за консултация със експерти в Израел, написа „ Таблоид “.

Нашенските лекари се оказали безусловно безсилни да спрат обеззъбяването. Според тях то се дължало на стрес, защото Димитрова не злоупотребявала с алкохол и тютюн, което е най-честата причина за развиване на пародонтоза. Кръвните проучвания пък не разкрили никаква зараза.

Близки до естрададжийката настояват, че здравословният проблем е провокиран от грижи по блудния наследник на Кристина и сътрудник Тенев – Димитър. Джими, както е по-известен измежду столичния ъндърграунд, още веднъж бил заседнал в неприятна компания, откакто преди 3 години едвам отърва пандиза по обвиняване в сканиране и източване на кредитни карти.

В последните месеци Митко още веднъж се подвизавал в Германия, където се свързал със съмнителна група емигранти от Близкия Изток. Арабите се занимавали с търговия с коли и въпреки Митко да се кълнял на майка си, че бизнесът им е напълно законен, нея я тресяла жестока параноя, че става въпрос най-малкото за канал за крадени коли, а за какво не и за трафик на возила към „ Излямска държава”.
Димитрова признава, че в името на кариерата си е обръщала прекомерно малко внимание на Тенев – младши, който ражда на нежната възраст от 22 години. Пренебрежението й стигало до там, че в избрани моменти Криси не знаела кое учебно заведение посещава отрочето й.

Психодрамата в този момент се е завърнала със страшна мощ и е на път да лиши русокоската от ослепителната й усмивка. В израелската клиника са й предложили лазерна терапия за стопиране на пародонтозата, само че за задачата Димитрова би трябвало да посещава клиниката всекидневно в продължение на месец, което няма по какъв начин да впише в уговорките си. Другият вид е изпадалите зъби да бъдат сменени с имплатни, което на този стадий наподобява единственото решение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР