Дуетът на Слави Трифонов и Криско, озаглавен Гледай как се

...
Дуетът на Слави Трифонов и Криско, озаглавен Гледай как се
Коментари Харесай

Дуетът на Криско и Слави – кавър на стар чалга хит

Дуетът на Слави Трифонов и Криско, озаглавен „ Гледай по какъв начин се прави “, се оказа кавър на остаряла ромска чалга, научи HotArena.

В оригинал парчето е на оркестър „ Китка “ и се споделя „ Тошка “ , а вокалът е на ретро попфолк артистът Щилян, който я извършва на цигански.
Скандалната колаборация сред Криско и Дългия провокира голяма вълна от мнения в обществените мрежи. Едни я харесват, други я жигосват като дъно на музиката.

Клипът е не по-малко абсурден. В него основна роля има най-прясната плеймейтката Нора Недкова и още куп секс бомби, които обилно демонстрират силиконова плът. В инстаграм някои от девойките си пуснаха фотоси със Слави от бекстейджа. Криско е заложил на визия в жанр Тупак и е завързал забрадка на главата си.

Този дует озадачи мнозина . „ Слави на дърти години какво му става? С политика желае да се занимава. Проповядва морал от екрана. Криско ли ще му пее на предизборната акция “, питат почитатели.

„ Явно по този начин се прави “ е отговорът на бранителите на двамата реализатори, написа „ България през днешния ден “.

  Чуйте истинската ария.



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР