Dubioza Kolektiv отново с концерт у нас. Този път мястото

...
Dubioza Kolektiv отново с концерт у нас. Този път мястото
Коментари Харесай

Dubioza Kolektiv отново с концерт у нас - този път на морето

Dubioza Kolektiv още веднъж с концерт у нас. Този път мястото е състезателен комплекс „ Арена Созопол “, а датата – 2 август следващата година.

Босненската група е необятно известна и обичана в България. Бандата е основана през 2003 година , като от този момент насам се трансформира в една от най-популярните модерни банди, идващи от Балканите. Авангардният им жанр се характеризира като „ кросоувър “ с детайли на дъб, ска, реге, хип-хоп, рок, пънк, електронна музика и балкански претекстове.

Те направиха „ скрито шоу “ в центъра на столицата

Текстовете им са на тематики мир, съгласие, приемливост, рецензия против бюрокрацията и политически фигури, срещу ксенофобията.

Техните концерти се радват на добър отзив, надалеч отвън района и бандата реализира годишни турнета в съвсем всички страни в Европа, участия на огромни фестивали като Glastonbury (Великобритания), Roskilde (Дания), Sziget (Унгария) и доста други; турнета в Щатите, Австралия и Индия, даже лайв в Колумбия. Прави независими концерти в арените в Белград, Загреб, Пула.

Те влязоха и в ролята на диджеи и бармани в столичен клуб преди огромния им концерт през юли

Билетите за терен са пуснати в продажба от 22 декември. Тези за седящи места на двете трибуни ще бъдат в продажба от 10 януари. 

Първите 500 билета са на цена 45 лева Промо-цената за идващите 1500 билета е 59 лева Следващи (регулярни) билети ще са на цена 69 лева, а на самата дата - 79 лева

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР