Дубайската авиокомпания Emirates обяви, че 10 пътници внезапно са се

...
Дубайската авиокомпания Emirates обяви, че 10 пътници внезапно са се
Коментари Харесай

Внезапно разболели се пътници на Emirates, самолетът под карантина на летището в Ню Йорк

Дубайската самолетна компания Emirates разгласи, че 10 пасажери ненадейно са се разболели по време на полет от Дубай за Ню Йорк , оповестяват международните информационни организации.

По-рано локални нюйоркски медии осведомиха, че към 100 пасажери от полета са се почувствали зле.

Пасажерите " бяха неотложно тествани от локалните здравни управляващи, като на тези, които се нуждаят от медицински грижи, ще им бъдат обезпечени ", уточни говорителка на самолетната компания в изказване.

@emirates @EmiratesSupport Flight 203 Dubai to NYC #emirates #emirates203 pic.twitter.com/CYqLXPurEe
— Erin Sykes (@SykesStyle) September 5, 2018

От кабинета на кмета на Ню Йорк означиха, че самолетът е бил подложен под карантина поради информациите за голям брой заболели пасажери на борда на полет от Дубай, който е дошъл на летище JFK в Ню Йорк.

Полетът на " Емиратс " е кацнал към 9:10 часа сутринта локално време (16:10 ч. българско).

Видеокадри от хеликоптери демонстрираха самолета, паркиран на пистата, заобиколен от транспортни средства на службите за незабавно реагиране и чиновници на летището.

Говорител на кмета на Ню Йорк Бил де Блазио уточни, че чиновници на Центровете за надзор и предварителна защита на заболяванията в Съединени американски щати са на мястото и работят.

От отдела за противопоставяне на тероризма на полицията в Голямата ябълка написаха в " Туитър ", че наблюдават от близко " здравната обстановка ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР