Дубай отново ще посрещат туристи след дългата 3-месечна блокада заради

...
Дубай отново ще посрещат туристи след дългата 3-месечна блокада заради
Коментари Харесай

Туризмът в Дубай се завръща, какво трябва да знаем

Дубай още веднъж ще посрещат туристи след дългата 3-месечна обсада поради ковид пандемията. Сред условията са туристите да показват негативен тест за ковид от преди минимум 96 часа. Вижте още в канала във vbox7:

Здравна осигуровка

На 7 юли Дубай още веднъж ще приема интернационалните туристи. Всеки, който желае да отиде на отмора там, би трябвало да носи със себе си годна здравна осигуровка.

Отрицателен тест за COVID-19

Всеки екскурзиант би трябвало да покаже на летището негативен тест за COVID-19, който да е изработен преди най-много четири дни. Ако не сте го създали, то ще бъдете тествани наложително в летището в Дубай.

Термокамери

Всеки екскурзиант би трябвало да се съгласи да премине през термокамера, преди да мине през паспортен надзор. Ако някой от туристите има висока температура, ще му бъде изработен тест за COVID-19, даже и да има уверение, че не е болен.

Спазване на ограничения

Когато се разхождате в Дубай, би трябвало наложително да спазвате отдалеченост, да носите маски, да си миете ръцете постоянно и да потърсите здравна помощ, в случай че не се почувствате добре.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР