Дубълът на Лудогорец записа равен 1:1 срещу Спартак (Плевен). Орлите

...
Дубълът на Лудогорец записа равен 1:1 срещу Спартак (Плевен). Орлите
Коментари Харесай

Лудогорец 2 не успя да победи Спартак Плевен

Дубълът на Лудогорец записа еднакъв 1:1 против Спартак (Плевен). " Орлите " гостуваха на своя противник за срещата от XXVI кръг на Втора професионална лига.

Момчетата, водени от старши треньора Захари Сираков, не влязоха добре в мача. Те позволиха неточност в отбраната и топката се озова в тяхната врата още във втората минута след първия съдийски сигнал. Играчите на Лудогорец не демонстрираха най-хубавото от себе си, което Захари Сираков поправя с няколко смени. Резултатът не закъсня и след подновяването на играта разградският отбор стоеше по-добре на терена. " Орлите " съумяха да изравнят с помощта на Йоан Йорданов, който бе прецизен от дузпа.

Шампионатната пауза поради мачове на националния тим видно се отрази на ритъма ни на игра. Похвално е, че има неизменност и момчетата не престават да натрупат точки всеки мач, разяснява наставникът на Лудогорец II Захари Сираков.

След ремито дубълът на Лудогорец заемат деветото място във краткотрайното класиране с актив от 37 точки. В идващия XXVII кръг " орлите " ще посрещнат на собствен терен втория отбор на ЦСКА 1948.

 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР