Дубълът на Лудогорец победи с 4:2 Марица (Пловдив) във втората

...
Дубълът на Лудогорец победи с 4:2 Марица (Пловдив) във втората
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец пречупи Марица след голов трилър

Дубълът на Лудогорец победи с 4:2 Марица (Пловдив) във втората си контрола от лятната подготовка. Мачът се игра в село Оризаре и с него завърши лагерът на " орлите " в Смолян.

Разградчани можеха да поведат още в 3-та минута, само че капитанът Цветослав Петров пропусна да вкара от дузпа. Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на защитник.

В 25-та минута Методий Стефанов откри добре Хидает Кельовлуев, а той съвсем от аутлинията върна към Бранимир Костадинов. Опитният нападател не сбърка и " орлите " поведоха. Този резултат се резервира до почивката.

Втората част не стартира добре за момчетата на Тодор Живондов. Те се оказаха в ролята на догонващи, откакто получиха голове в 54-та и 70-та минута. Пет минути преди края на постоянното време Лудогорец II изравни с попадение на Хидает Хюсеин, който бе изведен от Владислав Найденов.

В 87-та минута Петър Георгиев означи рядко хубав гол, откакто от към 25 метра заби топката в сглобката на вратата за 3:2. Две минути по-късно Петър Георгиев центрира остро от корнер и в настъпилото безредие защитник на пловдивчани си означи автогол за крайното 4:2.

" Пътуването и топлото време ни се отразиха малко или повече. Видях повече от положителни комбинации, само че и избрани недостатъци, когато не владеехме топката ", разяснява след края на срещата старши треньорът Тодор Живондов.
 Лудогорец готви най-малко два изходящи прехвърлянето
Лудогорец готви най-малко два изходящи прехвърлянето

" Орлите " разполагат с група от 28 футболисти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР