Дуа Липа отдавна е муза на Versace. Тя откри и

...
Дуа Липа отдавна е муза на Versace. Тя откри и
Коментари Харесай

Дуа и Донатела със съвместна колекция за Versace, създадена за горещите летни нощи

Дуа Липа от дълго време е муза на Versace. Тя откри и закри шоуто напролет на 2022 година в Милано, бе лицето на акцията през зимата на 2021 година и постоянно се снима до Донатела Версаче, в транспарантни преливащи рокли и обувки на платформа с квадратни връхчета.

Така че по никакъв начин не се изненадахме, че двете девойки направиха една крачка напред в партньорството си, като взаимно проектираха новата лятна „ see-now, buy-now “ сбирка на Versace „ La Vacanza “, която дебютира в Кан преди броени часове.
                             

 

В случай, че определената локация в Южна Франция не ви подсказва, La Vacanza е италианската дума за почивка. Липа и Донатела прегърнаха чувството за петзвездна отмора с фешън ревю, което се организира в картинно крайбрежно имение. Моделите вървяха по котешка пътека в центъра на дълъг басейн в поредност от тоалети, подобаващи за лятно бягство - от хавлиени рокли и шапки до секси железни рокли с едно рамо, подобаващи за танци през цялата нощ.
Тази сбирка бележи първия опит на носителката на Грами в дизайна.

 
                             

„ Донатела и аз направихме доста дружно през времето, само че опцията да вляза в ателието и да бъда част от историята на Versace беше безусловно умопомрачителна. Чувствам, че в този момент познавам историята на Versace от вътрешната страна и се усещам огромна късметлийка, че имах опцията да се потопя във всичко това “, сподели Липа преди ревюто.
Тя разкри, че сбирката стартира със скици, които е нарисувала за Донатела предходната есен. „ Имахме толкоз общ език, че можехме просто да обменяме хрумвания една на друга “, сподели тя за работата с именития дизайнер.
Резултатът е сбирка, за която пък Донатела показа, че е обвързвана със „ независимост, развлечение и убеденост “ – предадена посредством елементи като кристални претекстове на пеперуди върху сандали с каишки и ярка, наситена палитра.

 

 
                             

Това бе прекарване освен за Дуа Липа, само че и за креативния шеф на именитата фешън къща.
„ Да имам глас отвън моя екип и да мога да видя посредством Дуа Versace в профил е толкоз значимо “, сподели тя пред пресата в Кан. „ Дуа съставлява днешната жена: тя е уверена, мощна и има способността да въздейства на хората – освен тъй като е известна, само че и поради полезностите си. “
 
                             

 

Много от визиите насочваха за духа на Липа на сцената и дрешниците на аления килим, с проблясъци от метали, пайети и красиви елементи на коланите.
Колекцията La Vacanza е към този момент налична за извършване на покупки, тъй че самоуверено можем да стартираме подготовката за лятото.

 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР