Дуа Липа изглеждаше извън този свят, когато пристигна на червения

...
Дуа Липа изглеждаше извън този свят, когато пристигна на червения
Коментари Харесай

Дуа Липа рискува повреда в гардероба си с дълбока метална рокля на Грами 2024

Дуа Липа изглеждаше отвън този свят, когато дойде на аления килим за годишната гала по връчването на премиите Грами в Ел Ей в неделя вечер.

28-годишната певица Худини рискува щета в дрешника си, до момента в който разтърсваше железна рокля с надълбоко деколте. Широката рокля с дълги ръкави стигаше до пода и блестеше, до момента в който камерите правеха безкрайни фотоси на музиканта. Тя насочи вътрешния си рицар в роклята, формирана от стотици железни елементи.

Роклята й също беше разкроена в ханша, с цел да добави повече драма към визията. Вълнообразните й червени кичури се спускаха по раменете й и тя приключи визията с солидна огърлица Tiffany & Co. и цялостен блестящ грим. Звездата беше номинирана за Песен на годината и Песен, написана за Visual Media.

Дуа също се показа на сцената на церемонията. Тя смени металния тоалет в мрежест костюм под кожено боди с панели. Тя също се люлееше с високи до бедрата ботуши, до момента в който танцуваше без изпитание по сцената. Звездата от Argylle изпълн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР