Дуа Липа е сред най-популярните поп изпълнители в света и

...
Дуа Липа е сред най-популярните поп изпълнители в света и
Коментари Харесай

Кои са мъжете в живота на Дуа Липа

Дуа Липа е измежду най-популярните поп реализатори в света и не минава доста време, без нейно парче да се появи във всички ранглисти.
 Дуа Липа и Калъм Търнър - това ли е новият мъж в живота на певицата
Това ли е новият мъж в живота на Дуа Липа

Задава се нова гореща двойка на хоризонта

Цялата тази известност генерира огромен интерес към персоналния ѝ живот и кара хората да се питат с кого ли излиза в този момент. Ето за какво от People са събрали всички мъже, с които Дуа Липа е излизала през последните години, откогато е известна.

Айзък Карю
 Снимка 652319

Именно с английския модел е първата обществена връзка на изпълнителката. Двамата се осведомен и стават гаджета през 2015 година, само че през 2017 година късат. 

Пол Клейн

Малко след раздялата си с Карю, Дуа Липа стартира връзка с Пол Клейн, който с изключение на като музикант, се изявява и като модел. Връзката им обаче продължава едвам пет месеца и се разделят през януари 2018 година
 Снимка 652320

Макар и къса, връзката им се е оказала значима за Клейн, който по-късно споделя, че е претърпял доста мъчно раздялата.

Ануар Хадид
 Снимка 559058

И по този начин стигаме до най-дългата обществена връзка на Дуа Липа - тази с брата на Джиджи и Бела Хадид. Двамата стартират да излизат през юни 2019 година, като  през ноември същата година дебютират на първото си публично събитие дружно - American Music Awards.
 Дуа Липа е секси в
Прозрачна черна дантела и Дуа Липа под нея по долни дрехи

Всички са възхитени от избора на тоалет на певицата

До края на връзката им не е ясно по какъв начин се стига, само че през декември 2021 година към този момент се знае, че са взели решение да се разделят.

Ромен Гаврас

През февруари 2023 година Дуа Липа стартира връзка с френския режисьор Ромен Гаврас, който преди този момент имаше шестмесечна връзка с Рита Ора.
 Снимка 652321

Двамата се демонстрираха като двойка през месец май на филмовия фестивал в Кан. Не е ясно обаче по кое време, по какъв начин и за какво е завършила връзката им.

Калъм Търнър

И по този начин стигаме до връзката на Дуа Липа с артиста Калъм Търнър. Не е ясно по кое време двамата са почнали да излизат, само че първите им общи фотоси са от афтърпарти по случай филма Masters of Air този януари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР