ДС Корпорейшън“ е с напълно възстановена услуга към всички свои

...
ДС Корпорейшън“ е с напълно възстановена услуга към всички свои
Коментари Харесай

DCC възстанови услугите си в Асеновград и Пловдив

„ Държавна сигурност Корпорейшън “ е с изцяло възобновена услуга към всички свои клиенти и сътрудници, оповестиха от сдружението тази заран.

Няма консуматори без телевизия или интернет, откакто на 20.06.2023 година непозволено държавни чиновници и полицията влязоха в централния офис на компанията и иззеха техника, както и телефонната централа.

Коментарът на управлението на сдружението е след изявления в медийното пространство, че към момента липсва услугата на доста места.

Всички стратегии на малкия екран са възобновени поетапно, а нашите консуматори получиха услугата си още часове след акцията от страна на страната. Една акция, защитаваща непознати ползи за плячкосване и банкрутиране на бизнеса.

Противни изказвания граничат с опит за нечиста сделка и операция на публичното мнение. За огромно страдание все по- рядко се намират откровени публицисти, които да желаят да отразят информацията в интерес на хората, а не за финансово-икономически интерес. Изключение прави медията на БН Р Пловдив и публицист ът Стоян Терзиев, който единст вен ни потърси за да изслуша и разбере казуса ни.   Журналистите от „ Пловдив24 “ не престават да разгласяват информация с погрешно наличие, с която желаят да дезориентират и обезверят нашите клиенти.

Подобни кафяви медии даже не ни потърсиха, с цел да схванат нашата позиция.

Ние, за разлика от тези медии, не желаем да оставяме клиентите си без отговор и в незнание. На 20 ти юни, при акцията извършена от държавните органи против нашето сдружение, бяха конфискувани както техника от всякакво естество, по този начин и телефонната централа – връзката с нашите клиенти, която за часове беше прекратена.

Всички екипи работиха непрекъснато за възобновяване на услугата, като 50 % от клиентите имаха телевизия още в първите 5 часа след породената вреда от страна на страната. След стартирането на една част от телевизионните канали, взехме решение и насочихме старания към възобновяване на интернета за една част от нашите клиенти, който съзнателно беше пресечен от държавните органи. Всички други услуги се възвърнаха в границите на идващите 24 часа.

Съжаляваме, че най-голямата жертва на протичащото се са нашите клиенти, жители и компании, които останаха без телевизия и интернет в страна – член на Европейски Съюз в XXI век, поради некомпетентността на държавните чиновници, защитавайки корпоративни ползи. Това, съгласно нас е неприемливо и нарушава главните човешки права за достъп до информация “.

От офиса на оператора твърдят, че без значение от офанзивите и опитите за съзнателно заличаване на дребния бизнес от огромните оператори благодарение на страната, ще не престават да доставят правилно услугата на своите клиенти без да подвигат цените за това.   “ДС Корпорейшън ” е на пазара на далекосъобщителни услуги към този момент над 30 години и постоянно прецизно е спазвала всички законови условия.

Ние сме високотехнологична компания, която даже и след вандалското отношение към нас от страна на страната съумя бързо да възвърне сигнала си, само че както всяко нещо и това изисква софтуерно време, за което сме ви признателни, че не се поддадохте на операции и таргетиране от страна на нашите съперници и останахте с нас. Ние ще продължаваме да бъдем водачи с най-голямата лична оптична мрежа от последно потомство, на територията на която оперираме. Ще продължаваме да бъдем водачи и в софтуерните новости, с цел да ги предоставяме на Върховен административен съд – всички наши консуматори.

Нашите експерти са едни от най-хубавите на пазара, за които огромните компании единствено биха мечтали да имат в екипа си.

Няма да стопираме да работим в полза на нашите клиенти ! Ще продължаваме да се развиваме и да доставяме най-хубавото на пазара в региона на далекосъобщителните услуги “, се споделя още в известието на компанията.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР