Дрю Баримор все още не се е подлагала на каквито

...
Дрю Баримор все още не се е подлагала на каквито
Коментари Харесай

Дрю Баримор казва твърдо не на корекциите, а причината е поразителна

Дрю Баримор към момента не се е подлагала на каквито и да е било интервенции или пластична хирургия. Тя също по този начин счита, че в никакъв случай няма да го направи. Причината за това може би няма да ви изненада.   

В освежаващо откровена изповед Дрю разкри, че се опасява да стартира , тъй като знае, че елементарно ще се пристрасти.  
                             

В изявление за People актрисата разкри: „ Не съм си правила нищо и ще опитам това да продължи допустимо най-дълго. Не осъждам никого за нищо, само че не считам да прибягвам към това. ” 
                             

Тя продължи: „ Лесно се вманиачвам, така че се тормозя, че ще продължа да желая да си върша това и това. Това ме плаши, единствено поради личния ми метод към нещата. Така че за момента пресрочвам измененията. ” 

Битките на Дрю със зависимостите от опиати и алкохол са добре познати на обществото. 

По-рано тя е споделяла, че е почнала да пие още на 11 години. След като се бори със злоупотребата с субстанции през младините си,  през 2019 година се взема решение да стартира изцяло изтрезнял метод на живот. 
                             

Страховете на Дрю за насърчаване на пристрастяване към филъри и други интервенции са изцяло основателни. Засега Дрю Баримор „ прегръща “ остаряването и всичко, което идва с него. 

За актриса остаряването значи, че си жив и живееш пълноценно. Преди всичко друго Дрю, която е майка на две деца, се концентрира върху здравето си.  

Приканваме ви да прочетете в нашата галерия 11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор:
 11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор  11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор  11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор  11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор
 
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР