Дряновоотново ще бъде домакин на голямо спортно събитие от национален

...
Дряновоотново ще бъде домакин на голямо спортно събитие от национален
Коментари Харесай

Дряново посреща лекоатлети от цялата страна



Дряновоотново ще бъде хазаин на огромно спортно събитие от народен сан.

Непосредствено преди обичайните есенни празници на града, в неделния 16-ти октомври, Спортен комплекс " Локомотив " - Дряново

ще събере участници от цялата страна, уредници и фенове на петдесет и третото издание на Международен лекоатлетически пробег " Колю Фичето " и второто издание на " Дряново Рън " - част от националната верига " България Рън ".

Уникален маршрут за състезателите ще предложи и второто издание на " Дряново рън ". В тази обиколка и маршрут от 13 км. ще вземат участие най -добрите български лекоатлети, а в късата обиколка от 1000 метра на „ Рън Дряново ” могат да се включат всички искащи.

Те ще премерят сили по пътя от град Дряново до историческия Дряновски манастир, прочут и с красивата естествена околност, в която се намира.

ВАЖНО: Заявки за присъединяване могат да се подават до 08.10.2022 година, според Наредбата за осъществяване на пробега. За повече информация и записвания господин Иван Михайлов, телефон: 0882962020 или на имейл адрес: [email protected]

Стартът на спортния конгрес ще бъде даден в 08:45 ч. на 16.10./неделя/на стадион " Локомотив " в Дряново.

„ Създали сме нужните условия и организация, с кметана Община Дряново господин Трифон Панчев и Председателяна Общинския съвет - Тодор Георгиев, за осъществяване на спортния конгрес. Продължаваме с традицията и провеждането на крос „ Колю Фичето ” в Дряново. Това е вторият най-дългогодишен, шосеен, лекоатлетически пробег в България.

Очакваме Ви в Дряново! ” - съобщи именитият дряновски треньор по лека атлетика Иван Михайлов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР