Дружеството е заделило 1,35 млн. лева по обществената поръчка Варненското

...
Дружеството е заделило 1,35 млн. лева по обществената поръчка Варненското
Коментари Харесай

Варненското ВиК си търси застраховател

Дружеството е заделило 1,35 млн. лв. по публичната поръчка

Варненското сдружение " Водоснабдяване и канализация " разгласи открита процедура по възлагане на социална поръчка с предмет даване на застрахователни услуги за потребностите на сдружението. Обществената поръчка е по две обособени позиции.
Първата обособена позиция е за подписване на застраховка " Имущество ”, застраховка " Каско ” и наложителна застраховка " Гражданска отговорност на автомобилистите ”.
Предмет на застраховка " Имущество " са всички дълготрайни материални активи /сгради, съоръжение, инвентар и др./, разноските за придобиването им, стоково-материални ресурси, други имущества, непознати имущества, предоставени за прилагане на възложителя.
Предмет на обезпечаване със застраховка " Каско " са 108 броя коли, багери и шасита.
Предмет на обезпечаване по наложителна застраховка " Гражданска отговорност на автомобилистите ” е гражданската отговорност на възложителя за породените на трети лица имуществени и неимуществени вреди, свързани с притежаването и/или потреблението на 243 бр. коли, багери и шасита. Прогнозната стойност на обособената позиция е 1 200 000 лв., без включен налог върху застрахователната награда.

Втората обособена позиция е за подписване на групова рискова застраховка " Живот " с в допълнение здравно покритие ". Застраховката включва обезпечаване против гибел, загуба на продуктивност, медицински разноски, дневни пари за болнично лекуване, разноски за оперативно лекуване и следхоспитализационно възобновяване в резултат на акцидент и/или заболяване на всички служащи и чиновници на сдружението – 1398 души към 30 юни 2018 година Прогнозната стойност на обособената позиция е 150 000 лв., с всички включени спомагателни разноски, планувани в Кодекса за обезпечаване.

Общата планирана стойност на поръчката е 1 350 000 лева без Данък добавена стойност.
Крайният период за приемане на предложения или заявки за присъединяване е 8 октомври 2018 г.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР