Друже Бруно,благодаря ти, че си такова задно колело. Повече от

...
Друже Бруно,благодаря ти, че си такова задно колело. Повече от
Коментари Харесай

Телеграфно до Бруно

Друже Бруно,

благодаря ти, че си такова задно колело. Повече от месец не съм гледал твоя Локомотив, само че с ръка на сърцето признавам, че видяното против Лудогорец ми хареса.

Знаеш ли, от дълго време не съм следил някой по този начин да надтича първенеца на България. Този Био Локомотив го бива в бягането, откакто дърпна " химията " от Разград. Природата на Говедарци, водата в Искъро и вятърът на Вихрен се оказват много добра инвестиция, само че най-важното - просто пестят пари за фармацевтика.

Бруно, да не се объркаш - стилът на твоя Локомотив (миналогодишният) не ми харесва. Никога не съм обичал рушенето в играта. Този сезон виждам, че имаш късмет да изчистиш доста от минусите.

Друже, твоят Локомотив навлиза в нов стадий на развиване. Ти също би трябвало много да се отвориш в играта, другояче...Ти си знаеш какво ти беше повече от две години. Вече би трябвало да се и нападна. Поне селекцията го демонстрира. Трябва да измислиш метод дуетът Илиеви да играе равностойно на терена. Срещу Лудогорец не се получи доста добре.

В Локомотив би трябвало да е ясно кой кой е в офанзива. В по-голяма част от първото полувреме Димитър Илиев бе повече от авангард на отбраната ти - биеше за първа топка още на 30-ия метър. Това му се отдава добре, само че по този начин изчезва най-силната му линия. Митко е изобретателен футболист и би трябвало да мисли повече за офанзивата. Навярно той се тормози от наличието на Георги Илиев. Намесата ти в този аспект е извънредно наложителна. Ако към бягането прибавите и повечко мисъл за офанзива, Локомотив ще основава доста проблеми на тимовете този сезон.

И края, както ти споделих, друже Бруно, благодаря ти, че си дебелоглав като магаре. Хубаво е да си отстояваш вижданията. Понякога е добре обаче да обмисляш и рекомендациите на другите хора. Крайно време е да схванеш, че Аралица не е централен нападател. Анте е трудолюбив и може да стане страховит отбранителен халф. Може и положителни пари да се изкарат от него на този пост. Не го мъчи повече, виждаш - липсват му самообладание и механически похвати, с цел да вкарва голове. Не го мъчи, не мъчи и почитателите, а и себе си, с терзания дали Аралица ще олвадее топката или ще я прати в навън със прекъсване " но пай пас ".

Не губете инерцията от положителния мач с Лудогорец. И не живейте със спомените от успеха над Ботев - там противникът ви никакъв го нямаше, а вие бяхте по-малко грешащият тим.

Друже Бруно,
може да стане нещо този сезон. Ти си на ход!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР