Другите попадения за испанския гранд реализираха Пиер-Емерик Обамеянг, , ,

...
Другите попадения за испанския гранд реализираха Пиер-Емерик Обамеянг, , ,
Коментари Харесай

Барса си устрои голова фиеста, Рафиня с блестящ дебют

Другите попадения за испанския гранд осъществиха Пиер-Емерик Обамеянг,,, и. Домакините, отпред на които е някогашният британски национал Фил Невил, по никакъв метод не съумяха да се опълчват на именития си противник.

Каталунците бяха без старши треньора си Чави Ернандес, който не получи виза от американските управляващи, само че се чака още през днешния ден да се причисли към отбора и да седне на скамейката за дербито с в Лас Вегас в нощта на събота против неделя.

, чийто трансфер от беше разгласен публично часове преди мача с Интер Маями, организира загрявка с тима, само че не взе присъединяване в инспекцията. Дебют като титуляри записаха други две от новите попълнения - и.

Атаката на Интер Маями беше водена от някогашния ас на Реал Мадрид Гонсало Игуаин и американеца с български корени Индиана Василев. Сред запасите личеше името на сина на Дейвид Бекъм -

Барса имаше тотално превъзходство в хода на целия дуел, а още първоначално доста положително усещане направи взаимоотношението в средата на терена сред и.

Резултата откри в 20-ата минута след пас на и технично копване над вратаря Ника Марсман. Малко по-късно центрира и засече топката от въздуха, отбелязвайки гол още в първия си мач с екипа на “лос кулес ”.

В края на полувремето бразилецът даде майсторски пас към и младият нападател без закъснение опъна мрежата на домакините за трети път.

На почивката всички титуляри на бяха сменени и в предни позиции към този момент действаха, и младокът. Не мина доста време и каталунците вкараха четвърти гол. Депай извърши корнер и подаде по тревата на, който с лекост насочи топката във вратата.

В 57-ата минута самият можеше да се разпише, само че от чиста позиция стреля високо в навън. Нидерландецът се реваншира малко по-късно, когато технично се освободи в наказателното поле и с шут по диагонала преодоля стража на Интер Маями Клемон Диоп. Секунди по-късно се разноски сред цялата отбрана на американците и направи резултата 6:0.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР