Други наши звезди също са имали подобни нещастия. Кирил Маричков

...
Други наши звезди също са имали подобни нещастия. Кирил Маричков
Коментари Харесай

Трагедията Потресе Цяла България! Наби Рязко Спирачки, Не Успя! Най-Известният Водещ На Господари На Ефира Е Убил Човек На Пътя

Други наши звезди също са имали сходни несгоди. Кирил Маричков е един от тях. Музикантът сгазил погрешно преминаваща жена на пътя, само че не могъл да се отърве от виновността си и желал да се самоубива.

„ Лекарите криеха от мен, че има умрял човек. Но аз разбрах и ми се прииска да сложа завършек на всичко. Преживях всичко доста тежко. Трагедията към момента ми тежи на съвестта.

Не бях пил, не карах с превишена скорост и се смятам за доста деликатен водач, но… не видях този знак „ Стоп ”. Той беше подложен от лявата страна на пътя, вместо отдясно, в едни шубраци, зад мантинела.

Не се виждаше просто! Ние бяхме цяла колона от коли. Движехме се по околовръстния път Асеновград-Пловдив и тъкмо преди кръстовището със остарелия път Пазарджик – Пловдив се случи това, написа разкрития.ком.

Никой от колоната не видя този знак, само че аз бях неприятният късметлия, който направи удара с идващата отляво кола “, нееднократно е разказвал Кирил Маричков за ужаса от предишното си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР