Другата седмица съдът ще разгледа молбата на готвача за предсрочно

...
Другата седмица съдът ще разгледа молбата на готвача за предсрочно
Коментари Харесай

Шеф Токев излиза от затвора?

Другата седмица съдът ще прегледа молбата на готвача за предварително освобождение. Това пише  " България Днес “, позовавайки се на свои източници в Софийски градски съд, където ще се гледа делото за свободата на топ готвача.

Шансът магистратите да одобрят молбата е извънредно огромен. Той към този момент е излежал над половината от присъдата си, която е 10 месеца. Готвачът в никакъв случай не е създавал проблеми в зандана и се вихри в кухнята към този момент от няколко месеца. Да не приказваме, че Софийският градски съд е залят с молби от сътрудници, чиновници и фенове на шефа, в които те упорстват магистратите да освободят Андре.

" Токев е по-полезен на открито, в обществото, в сравнение с зад решетките “, пише в множеството от писмата изпратени до правната институция.

На предходното съвещание на съда звездата от " Мастър Шеф “ бе порязан. Сега обаче се чака той да бъде предварително освободен. Ако това се случи, до края на месеца Андре към този момент ще е свободен жител, защото би трябвало да се изчака двуседмичен период за обжалване от страна на прокуратурата.

Припомняме, че Токев получи присъдата си поради каране в нетрезво положение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР