Другарка хлъзна своите от БСП с обещания за екскурзия до

...
Другарка хлъзна своите от БСП с обещания за екскурзия до
Коментари Харесай

Другарка подхлъзна БСП активисти с екскурзия до „Червения площад“

Другарка хлъзна своите от Българска социалистическа партия с обещания за екскурзия до „ Червения площад “ и други забележителности в Москва. Десетки са излъганите, като най-малко трима от тях са от област Враца, оповестява „ Конкурент “. Почти никой не се наема да дефинира размера на бедствието в Софийско, където има най-вече излъгани.

Организатор на екскурзията била Николая Кокарешкова, която се представяла за ръководител на младежката организация на Българска социалистическа партия в столичния квартал „ Красна поляна “, както и координатор на Национално придвижване „ Русофили “. Освен това тя била и коресподент на народен вестник с червен нюанс. Като евентуални екскурзианти били атакувани възпитаници и младежи, и девойки с леви разбирания.

Според презентацията на другарката, 10-дневният престой в съветската столица включвал обиколка по куп културни забележителности, като воаяжът бил предопределен за членове на столетницата. Цената на „ удоволствието “ била към 100 лв., от които 20 лева за такса за туристическа застраховка. Парите трябвало да бъдат преведени по „ Изипей “. Останалата част от цената на екскурзията поемали НД „ Русофили “ и столетницата, обяснявала пред претендентите да прегледат московските потайности Кокарешкова.

Обещанията били за два пътувания на тура – първата група трябвало да замине през юли, а втората – през август. Другарката се обаждала от два телефонни номера, комуникирала и от профил във фейсбук. Когато се събрали задоволително претенденти, Кокарешкова ненадейно спряла да подвига телефоните си. Спряла да поддържа и акаунта си в обществените мрежи, а профилът й бил заличен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР