Друг път пред България вече няма!Сегашното правителство е символ на

...
Друг път пред България вече няма!Сегашното правителство е символ на
Коментари Харесай

ВМРО: Започваме действия към радикална конституционна промяна, свикване на ВНС и смяна на системата!

Друг път пред България към този момент няма!

Сегашното държавно управление е знак на несръчност, корупция и национално изменничество и изцяло изпразни от смисъл държавността! Трябва да си тръгне неотложно!

Това се споделя в публична позиция, подкрепена от Изпълнителния комитет на Вътрешна македонска революционна организация, по отношение на неприемливите и невиждани в историята на българския парламентаризъм събития.

Повече от явно е, че е настъпила преломна точка в развиването на българската народна власт. Тази система не работи и по тази причина тя би трябвало да бъде заменена час по-скоро. Ние от Вътрешна македонска революционна организация считаме, че на България фактически е нужна смяна, само че такава, която да е дълбока и всеобхватна. Промяна на разпоредбите, а не на актьорите в политическия спектакъл, се споделя още в позицията.

Ето за какво Вътрешна македонска революционна организация започва диалози за обединяване напъните на всички политически и неправителствени организации, които изповядват потребността от същински рестарт на българската държавност на база патриотично-консервативни полезности, персонална отговорност за всеки овластен и система от институции, които не водят война, а дейно работят в името на българския народ.

Прилагаме цялостния текст на декларацията на ИК на Вътрешна македонска революционна организация:

В последната седмица държавното управление е в режим на свободно рухване. Българските данъкоплатци с отвращение разбрахме, че едни министри упрекват други министри в кражба на 9 милиарда лв.. Чуваме втрещяващи обвинявания за съдействие с мафията, корупция, изменничество и впрочем позорни действия. Научихме от сегашен депутат, че към момента министър-председателят му е начертал и описал собственоръчно по какъв начин ще съобщи българския народен интерес по тематиката с Македония. Чухме изказвания за закани от страна на министър в оставка към депутат. Станахме очевидци по какъв начин шестима анонимници бяха купени, с цел да поддържат едни други анонимници, пристигнали, с цел да откраднат всичко, което съумеят, и да се върнат назад в Канада, откъдето са пристигнали.

Това държавно управление към този момент е знак на несръчност, корупция и национално изменничество. Затова е време да си върви.

Повече от явно е, че е настъпила преломна точка в развиването на българската народна власт. Тази система не работи и по тази причина тя би трябвало да бъде заменена час по-скоро. Ние от Вътрешна македонска революционна организация считаме, че на България фактически е нужна смяна, само че такава, която да е дълбока и всеобхватна. Промяна на разпоредбите, а не на актьорите в политическия спектакъл. Ето за какво Вътрешна македонска революционна организация стартира дейни дейности за радикална конституционна смяна и привикване на Велико национално заседание. Вътрешна македонска революционна организация започва диалози за обединяване напъните на всички политически и неправителствени организации, които изповядват потребността от същински рестарт на българската държавност на база патриотично-консервативни полезности, персонална отговорност за всеки овластен и система от институции, които не водят война, а дейно работят в името на българския народ.

Очевидно е, че и власт, и съпротива сега не са формирани от такива хора и са неспособни да осъществят каквато и да е смяна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР