Друг изтекъл резултат от бенчмарк изглежда показва предстоящия Core Ultra

...
Друг изтекъл резултат от бенчмарк изглежда показва предстоящия Core Ultra
Коментари Харесай

Неиздаденият Meteor Lake Core Ultra 155H на Intel се появява в актуализиран Dell XPS 13 — Резултатите от Geekbench показват средна производителност

Друг изминал резултат от бенчмарк наподобява демонстрира идния Core Ultra 7 155H на Intel в деяние (чрез ITHome), представляващ един от процесорите Meteor Lake от по-висок клас на компанията. Чипът явно е тестван в Geekbench 5, в неиздадения преносим компютър на Dell XPS 13 9340, и резултатите от продуктивността не са доста впечатляващи. Въпреки това, както при всички изтекли бенчмаркове, апелирам, не приемайте числата за чиста монета.

Core Ultra 7 155H означи 1689 в едноядрен тест и 9910 в многоядрен тест, в случай че тези резултатите са същински. Това е много сходно на продуктивността, реализирана от най-хубавия Core Ultra 9 185H в различен изминал резултат от Geekbench 5, макар че 155H има видимо по-нисък едноядрен резултат.

Ние се запознахме добре с Core Ultra 7 155H в този миг. Знаем, че това е 16-ядрен процесор, включващ шест P-ядра, осем E-ядра и две нискоенергийни E-ядра в SoC плочката на чипа. Предишно приключване на информация демонстрира, че ще има усилващ часовник от 4,8 GHz за P-ядрата и 3,8 GHz за E-ядрата.


*Спецификациите не са доказани.

Сравнение всичко това към Core i7-1360P, който е 12-ядрен процесор Raptor Lake с много сходна периодичност на увеличаване. 1360P се употребява и в XPS 13 9320 на Dell, който прегледахме и стартирахме Geekbench 5. Нашият 1360P реализира едноядрен резултат от 1797 и многоядрен резултат от 10621, което в действителност е малко по-добро от този изминал резултат за 155H.


*Резултатите не са доказани.

Всички тези резултати са много съвместими с това, което сме виждали преди в други приключвания на информация от Meteor Lake. По принцип процесорите Meteor Lake би трябвало да имат огромно преимущество пред чиповете Raptor Lake като Core i7-1360P, само че към момента не виждаме това да се случи до момента. Разбира се, постоянно нямаме визия при какви условия се организират тези сравнителни проби, тъй че е мъчно да се създадат смислени изводи.

Въпреки това, едно нещо, което знаем, е, че резултатите от продуктивността за оборудвания с 1360P XPS 9320 са на всички места в Geekbench 5. Това евентуално се дължи на друга продуктивност и профили на мощ и даже нашият резултат XPS 13 9320 е доста невисок в едноядрения резултат спрямо други резултати.

Поне за този резултат от 155H е допустимо да е употребен доста закостенял и енергийно ефикасен проект за зареждане, което може да значи, че остава повече продуктивност. Така или другояче, скоро ще научим какъв брой добър или неприятен в действителност е Meteor Lake, защото започва на 14 декември.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР