Друг е виновен за това част от конете да умрат,

...
Друг е виновен за това част от конете да умрат,
Коментари Харесай

Петър Пищалов: Друг е виновен за смъртта на конете ми

Д руг е отговорен за това част от конете да умрат, това разгласи притежателят на бедстващите коне в Осоговската планина Петър Пищалов . Днес той бе разпитан от проверяващите служители на реда в Областната дирекция на МВР-Кюстендил.

„ Виновни са хората, които са намерили преди повече от един месец конете ми и не са ми подали сигнал, а са ги свалили 2 км. по-ниско в планината, където е единствено сняг и няма никаква храна. През това време те не са качили никаква храна на конете ми. Как може да си правиш реклама със гибелта на животните. Ако Петър Пищелов е отговорен за всичко и съм препъни камъка на земеделието в България - убийте ме ”, съобщи пред Дарик Пищалов.

Той си призна, че неговите коне са били нелегално в Осоговската планин а и това е повода да не подаде сигнал към институциите, когато са изчезнали преди месец и половина.

„ Радвам се, че конете към този момент са под директен мой надзор. В момента там открих 26 живи коне, както и 3 мъртви коня. Не знам обаче, къде са другите коне, аз имам към 70 коня. Другите може и да са под снега мъртви или на някое друго място в планината ”, добави Петър Пищелов.

Той изясни, че при първа опция ще се опита да смъкна в по-ниската част конете. В момента те укрепват, като ще бъдат свалени, когато атмосферните условия разрешат. Пищалов пренощува две нощи при тях.

Петър Пищалов коментир а и умрялата крава във фермата му в село Буново . Според него тя е умряла при раждането, като повода е, че е той не е бил там, с цел да й помогне.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР