Дроновете-камикадзе, , са от нова партида, получена от руската армия,

...
Дроновете-камикадзе, , са от нова партида, получена от руската армия,
Коментари Харесай

Русия получила нова партида ирански дронове

Дроновете-камикадзе,, са от нова партида, получена от съветската войска, сподели Наталия Гуменюк, представител на Обединеното командване " Юг " на въоръжените сили на Украйна. Тя е представена от изданието " Суспилне ".

Според Гуменюк по-рано съветските военни са създали " известна пауза " и не са употребявали дронове за офанзиви в Украйна, чакайки доставката на нова партида.

Украинските управляващи към този момент са открили, че дроновете, употребявани за офанзивата на Одеса на 19 април, имат нови маркировки.

Сега, когато е получена нова партида, нападенията с дронове ще зачестят , сигурна е Гуменюк.

Късно в сряда. Ирански дронове камикадзе са видяни над региона, съгласно локални канали в Telegram, заяви УНИАН.

Жителите бяха призовани да не споделят информация за работата и придвижването на украинските войски.
 Британското разузнаване: Русия попълни запасите от ирански дронове
Британското разузнаване: Русия попълни запасите от ирански дронове

От началото на март офанзивите с тях зачестиха

Тя добави, че главната цел на съветската войска е освен да въздейства върху психическото положение на хората, само че и да нападна системи за противовъздушна защита и сериозна инфраструктура .

Всичко това е належащо, с цел да се сведе до най-малко потреблението на ракети, от които Русия изпитва изострен дефицит.

Гуменюк означи, че Русия към момента може да нападна Украйна с ракети, " когато е наясно с съответните координати, които са нужни за поразяване с прецизни оръжия ".

Ден преди офанзивата по Одеса украинските зенитчици оповестиха, че са свалили седем дрона в Запорожие и Днипро, в това число шест " Шахеда ".

През нощта на 22 март откакто дрон порази последните два етажа на общежитие на професионален колеж край Киев.

През нощта на 24 март, като пет от тях бе обявено, че са достигнали задачите си, а един е бил свален. Губернаторът на Днепропетровска област не приведе информация за потърпевши и починали.

В началото на есента на предходната година съветската войска стартира да нападна сериозни инфраструктурни обекти на Украйна благодарение на иранските дронове камикадзе " Шахед ". Руските и иранските управляващи Москва да получава дронове от Техеран. По-късно, че в действителност са изпратили партида бойни дронове в Русия - само че в това време настояват, че са създали това още преди пълномащабното навлизане в Украйна .

На 16 март стана ясно, че за заглушаване на дронове, които биха могли да оказват помощ на Украйна да се опълчи на иранските безпилотни апарати, употребявани от Русия по време на войната.
 Иран отхвърля да строи цех за дронове с Русия
Иран отхвърля да строи цех за дронове с Русия

Ислямската република не заема страна във войната, нито възнамерява да го направи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР