Дронове на украинската служба за военно разузнаване са атакували военновъздушната

...
Дронове на украинската служба за военно разузнаване са атакували военновъздушната
Коментари Харесай

Украйна удари летището на руската стратегическа авиация в Енгелс

Д ронове на украинската работа за военно разузнаване са атакували военновъздушната база " Енгелс " надълбоко на територията на Русия.

*Във видеото вижте: 

Киев сега прави оценка на вредите, съобщи пред " Ройтерс " източник от украинското разузнаване.

Губернаторът на Саратовска област, където се намира базата, сподели, че украински дронове са били свалени покрай град Енгелс, само че не загатна за нанесени вреди.

Междувременно губернаторът на Белгородска област сподели, че при украински обстрел в сряда е бил погубен един човек, а двама други са били ранени.

Руското министерство на защитата заяви, че дежурните сили за противовъздушна защита са унищожили 13 снаряда от реактивни системи за залпов огън " Вампир " над Белгородска област.

Президентът Владимир Путин обеща по-рано, че Русия ще подсигурява сигурността на граничните си райони, които постоянно са обстрелвани от Украйна. Той сподели на среща с деятели в Кремъл, че Русия има проекти по какъв начин да отговори, само че няма да атакува популацията и цивилни цели в Украйна.

" Основната задача е да подсигуряваме сигурността. Има разнообразни способи за това, те не са лесни, само че ние ще създадем това ", уточни Путин.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР