Dronamics, първата в света авиокомпания за превоз на товари с

...
Dronamics, първата в света авиокомпания за превоз на товари с
Коментари Харесай

„Черният лебед“ на Dronamics с първи успешен полет за историята

Dronamics, първата в света самолетна компания за транспорт на товари с безпилотни самолети, разгласи сполучливото довеждане докрай на първия полет на своя флагмански аероплан Black Swan (Черен лебед). Тестът, осъществен на летището в Балчик, показва капацитета на логистичната промишленост за повишение на успеваемостта при превозването на артикули, показват от компанията.

Родена вследствие на желанието на двама братя да намерят по-бърз, по-екологичен и по-достъпен метод за доставка на артикули, Dronamics има задачата да даде опция за доставка на същия ден за всички и на всички места. Този значим стадий е кулминационната точка на месеци наземни проби и полети в дребен мащаб. В рамките на теста безпилотният аероплан Black Swan е ръководен отдалечено от двама водачи в наземната контролна станция на Dronamics.

Успешният летателен тест валидира лицензираната технология на компанията за товарни дронове за търговски полети в Европа, които ще стартират по-късно тази година. Те ще обслужват промишлености като електронната търговия, фармацевтиката, аварийните елементи и бързо развалящите се артикули, предлагайки бързо и рентабилно решение за посрещане на изменящите се потребности на потребителите.

" От деня, в който за първи път си представихме по какъв начин може да наподобява самолетът Black Swan, работихме за този полет. Днес влязохме в историята и сме горди, че демонстрирахме валидността на нашата технология за безпилотни летателни апарати ", разяснява Константин Рангелов, съосновател и основен механически шеф на Dronamics.

Неговият брат и основен изпълнителен шеф на компанията – Свилен Рангелов, прибавя: " Отне ни голямо количество труд, религия и блян, с цел да потвърдим, че това, което сме си представяли, работи. Сега можем да се съсредоточим върху идната стъпка - въвеждането на комерсиалните ни интервенции, и няма по какъв начин да бъдем по-развълнувани. "
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР