Дрон се разби в строяща се сграда в бизнес района

...
Дрон се разби в строяща се сграда в бизнес района
Коментари Харесай

В Москва: Дрон се разби в нова сграда, САЩ укориха атаките на руска територия

Дрон се разруши в строяща се постройка в бизнес региона на Москва, а други два бяха свалени от съветската противовъздушна защита покрай столицата, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Няма потърпевши хора, настояват от военното министерство на Русия. Оттам са безапелационни, че летателните апарати са украински.

От министерството на защитата в Москва прецизираха, че сигналът на първия дрон е бил заглъхнал със средства за радиоелектронна битка. В резултат апаратът е паднал върху строяща се постройка в Москва-Сити. Високата сграда е съществено повредена. В две прилежащи пететажни здания са били счупени няколко прозореца, заяви кметът на Москва Сергей Собянин.

Два други дрона са били свалени в Можайски и Химкински регион в Московска област, заяви още министерството на защитата.

Междувременно от Държавния департамент на Съединени американски щати оповестиха, че " не предизвикват и не утвърждават " украински набези на съветска територия. В същото време представител на държавното управление, представен от Ройтерс, посочи, че " От Украйна зависи да реши по какъв начин да се пази от съветската инвазия, която стартира през февруари предходната година година. Русия би могла да постави завършек на войната когато и да е, като се изтегли от Украйна ".

От късната пролет до момента ударите с дронове във вътрешността в Русия се усилиха. Съединени американски щати поредно декларират, че не поддържат набези на съветска територия.

Рано тази заран украински медии, представени от AP оповестиха, че украински диверсанти, координирани от украинското военно разузнаване, са направили двете офанзиви, които поразиха съветски бомбардировачи в авиобази навътре в Русия през уикенда.

Вестник " Украинска истина " и украинската англоезична медия New Voice of Ukraine настояват, че диверсионна група стои зад дръзките удари. И допускат, че периметърът на украинските дейности се уголемява. АП прави ангажимента, че не е съумяла да ревизира информацията по самостоятелен път. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР