Дрон се разби в сградата на градската администрация в Белгород,

...
Дрон се разби в сградата на градската администрация в Белгород,
Коментари Харесай

Дрон удари сградата на кметството в Белгород

Дрон се разруши в постройката на градската администрация в Белгород , написа в телеграм канала си регионалният шеф Вячеслав Гладков. От кметството на Белгород прецизираха, че дронът се е разрушил във входната врата на постройката , оповестява Би Би Си.

Според Гладков вследствие на нападението са ранени двама души : една жена е получила шрапнелни рани, а друга е получила травма.

В административната постройка са изпочупени прозорци и е развалена фасадата, посочи Гладков.

Официалният телеграм канал на кметството разгласява фотоси на следствията от офанзивата.

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков заяви по-рани в " Телеграм ", че още четири дрона са били свалени над различен регион на района - Борисовски.

" По предварителни данни няма потърпевши. Има вреди. В село Борисовка са изпочупени прозорци на едно частно домакинство, нанесена е вреда и на настилката на учебния стадион. В село Дъбино в едно частно домакинство са изпочупени прозорци и е развалена фасадата на постройка,както и оградата, във второ частно домакинство е развалена плевня ", написа губернаторът.

Малко преди този момент той заяви за пет свалени въздушни цели на доближаване към Белгород. Министерството на защитата, съобщавайки за 25 дрона, свалени през нощта в съветски райони, вклщчително седем в Белгородска област. Освен това съветското военно ведомство оповестява за унищожаването на ракета " Точка У " и осем ракети от реактивната система за залпов огън РМ-70 " Вампир " над Белгородска област.
 Диверсанти са проникнали в Курска и Белгородска области
Диверсанти са проникнали в Курска и Белгородска области

Руските управляващи потвърдиха за " опити " за нахлуване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР