Дрогираните шофьори са повече от пияните. Това е изводът на

...
Дрогираните шофьори са повече от пияните. Това е изводът на
Коментари Харесай

Шефът на КАТ: Дрогираните шофьори са повече от пияните

Дрогираните водачи са повече от пияните. Това е изводът на шефа на КАТ Тенчо Тенев откакто от няколко дни Пътна полиция прави масирани инспекции. Ежедневно от КАТ оповестяват за резултатите от инспекциите.

В изявление за БТВ Тенев оцени " стряскащата статистика за нарушаванията на пътя ". Има над 20 души, хванати с опиати, има и над 20 отхвърли за опиати - тези, които са отказали също са използвали опиати. Наркотиците са повече от алкохола ", посочи Тенев.

Припомняме, че през вчерашния ден излезе информация за рекорден случай - полицията спря пийнал водач с 5,11 промила алкохол на Околовръстното в София, в региона на бул. " България ". 33-годишният мъж е дал позитивна проба и за канабис. Проверката на патрулиращите служители на реда е направена към 19:30 часа.

Пътни служители на реда са видели кола да криволичи и са го спрели за инспекция. Поведението му било несъответстващо, само че е отричал да е пил, сподели Тенчо Тенев, началник на КАТ-София.

Масираните инспекции за пияни и дрогирани водачи започнаха след тежката злополука в София на бул. " Черни връх " в София, при която починаха две млади дами. Обвиняем за нея е Георги Семерджиев. След нея държавното управление разгласи " война " на нарушителите и нападателните водачи.
 Задържаха пияна шофьорка, помела няколко автомобила в Плевен
Задържаха пияна шофьорка, помела няколко автомобила в Плевен

Дрегерът отчел 3.77 промила
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР