Дрогиран софиянец затапи оживено кръстовище във Враца, след като бе

...
Дрогиран софиянец затапи оживено кръстовище във Враца, след като бе
Коментари Харесай

Дрогата не прощава! Софиянец на коктейл от наркотици кара по джанти из Враца, колата му блокира кръстовище, докато той изтрезнява в ареста /снимки/

Дрогиран софиянец затапи оживено кръстовище във Враца, откакто бе хванат да кара аварирала кола, задържан и пратен да спи в ареста, научи организация BulNews.
Куриозната преживелица е от към 22 часа нощес. Тогава служители на реда видели автомобил „ Инфинити “, с забележими следи от злополука, да клати по бул. „ Васил Кънчов “. В региона на кръговото кръстовище при бензиностанция „ Лукойл “ ченгетата спрели водача, който бил несъответстващ. Мъжът – 53-годишен столичанин, непосредствено е изпратен да изтрезнее в ареста, а колата му останала посред кръговото – с откачена ризница, огънати ламарини и спукани гуми. 
Тази заран водачът бе пуснат на независимост и отиде да си прибере колата с пътна помощ. Пред наш кореспондент той съобщи, че е бил пийнал. Според формалните данни от полицията обаче, той седнал зад кормилото на коктейл от наркотични субстанции – канабис и амфетамин. 
По случая е формирано полицейско произвеждане, споделиха още от полицията във Враца. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР