Дрогиран шофьор опита да подкупи полицейски служители в София. Случаят

...
Дрогиран шофьор опита да подкупи полицейски служители в София. Случаят
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор опита да подкупи полицаи в София

Дрогиран водач опита да подкупи полицейски чиновници в София. Случаят е от 15 февруари когато органите на реда спрели за рутинна инспекция лек автомобил в квартал " Изгрев ".

Зад кормилото бил 35-годишен чужденец, който на часа подал на служителите на реда две банкноти от 50 лв., с цел да осуети техните дейности. Последвал незабавният му арест.

От направения полеви тест излиза наяве, че мъжът е седнал зад кормилото след приложимост на опиати. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Предстои отчет на материалите в прокуратурата.
 Полицаи и катаджии заблуждават водач за позитивен тест
Полицаи и катаджии заблуждават водач за позитивен тест

Двама от столичното Първо - районно управление (на МВР) и двама от КАТ-София са арестувани за рушвет

През вчерашния ден е регистриран още един сходен случай, при който ирански лидер опитал да подкупи служител на реда на Автомагистрала " Марица ".

Към 12.10 часа на км.107 в свиленградското село Генералово, 65-годишен лидер на влекач " Волво " изпреварил колоната от чакащи товарни коли, поради което бил спрян от чиновник на ръководството в Свиленград.

С цел да осуети връщането на опашката от чакащи коли, лидерът подал 30 евро на проверяващия го младши служител на реда. Мигновено последвало задържането му, като е бил известен дежурен проверяващ служител на реда. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР