Дрогиран шофьор на камион уби 56-годишен мъж в катастрофа на

...
Дрогиран шофьор на камион уби 56-годишен мъж в катастрофа на
Коментари Харесай

ПОРЕДНО УБИЙСТВО НА ПЪТЯ: Дрогиран шофьор на камион помете 56-годишен мъж и избяга

Дрогиран водач на камион умъртви 56-годишен мъж в злополука на основния път Русе-Варна, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград Илияна Георгиева.

Сигналът за случая е подаден малко преди 10:00 ч. през днешния ден. Четиридесет и двегодишният лидер на влекач с прикачено ремарке от Пазарджик пътувал в посока Русе - Разград. На завоите преди град Цар Калоян е блъснал със задната част на камиона насрещно движещия се " Мерцедес ", каран от 56-годишен мъж от Исперих, след което траял, без да спре. Водачът на лекия автомобил е умрял на път за разградската болница. Спътникът му на 55 години е настанен под наблюдаване в лечебното заведение в Разград.

Камионът е открит на околовръстния път на Търговище. Водачът е арестуван. Пробата му за приложимост на наркотични субстанции е позитивна. Справка в осведомителните масиви на Министерство на вътрешните работи демонстрира, че водачът има 13 криминалистически регистрации за обири, владеене на нелегално оръжие и шофиране след приложимост на дрога. Следствените дейности по случая не престават.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР