Дрогата все по-упорито бива налагана чрез средствата за въздействие и

...
Дрогата все по-упорито бива налагана чрез средствата за въздействие и
Коментари Харесай

Ужас: Заснеха Как Галин Шмърка Кока

Дрогата все по-упорито бива налагана посредством средствата за влияние и операция, и явно няма органи, на които да прави усещане откровеното разпространение на наркотични субстанции като нещо напълно обикновено за времето, в което живеем. Камо ли да го санкционират…

Кокаинът участва даже в най-новия уеб сериал “Viral”. 15-минутните серии се излъчват по “Vbox7” – платформата за видео продан, която е под шапката на Нова телевизия и в която явно считат за естествено един от идолите на подрастващите, чалгаджията Галин, да чертае бели линии, написа ПИК.

Скандалната сцена, която възмути майки в интернет-форумите, се разиграва при започване на трета серия. Певецът, който извършва ролята на Захари Велински – притежател на първокласно имение, в което живеят влогъри и инфлуенсъри, имитира смъркане на кокаин.

Сериалът бе рекламиран в изявления на Нова тв със звездния си каст: в него вземат участие български любимци – инфлуенсъри, риалити звезди и реализатори от разнообразни музикални жанрове. С други думи – все младежи с голяма почитател войска. А почитател армията обича да подражава на идолите си…

Трилърът цели да хвърли взор зад кулисите на най-известните звезди в обществените мрежи, техните скрити пороци и секрети. Че огромна част от звездите у нас са подвластни на пороците от дълго време е обществена загадка, само че акцентирането върху тях и то в сериали, в чиято зрителска публика доминират младежите, най-малкото носи риск.

До скоро родните реализатори се осмеляваха да вкарват тематиката с опиатите единствено в текстовете си. Това обаче очевидно към този момент е демоде. Бели линии и “тухли” кокаин се появиха и в новия клип на рапъра 100 кила, който се върти из онлайн пространството от сряда.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР